Euro Truck Simulator 2 Multıplayer Mod Kurulumu

Euro Truck Simulator 2 Multıplayer Mod Kurulumu

Multiplayer modunu indirebilmek ve foruma giriş için bir hesap oluşturmanız gerekir.
Bu adresten https://truckersmp.com üye olun ve giriş yapın.
Kayıt olduktan sonra Multıplayer modunu indirebilmeniz için STEAM üzerinden oturum açmanız gerekir.

Sayfada yer alan Son Sürümü İndir butonuna basın. Karşınıza gelen sayfada Oyun İstemcisi yazısına tıklayıp modu indirin.

Euro Truck Simulator 2 Multıplayer

  • İndirdiğiniz arşiv içerisindeki İnstall ets2mp.exe'yi çalıştırıp kurulum işlemini başlatın.
  • Dil seçimini yapıp, OK butonuna basın.
Dil Seçimi

  • Bu ekranda kuracağınız multiplayer sürümü hakkında bilgi verir ve kurulum esnasında çalışan programları kapatmanızı önerir.Next butonuna basıp bu ekranı geçin.
Sürüm Hakkında Bilgi

  • Kurulum sözleşmesini,I accept the agreement seçeneğini seçip kabul edin. Daha sonra Next butonuna basıp bu ekranı geçin.
Kurulum Sözleşmesi

  • Multiplayer modunun kurulacağı alanı seçin. Kurulumu yapacağınız yerin herhangi bir önemi bulunmamaktadır.İstediğiniz Yere/Sürücüye kurulum yapabilirsiniz.
Multıplayer Kurulacak Alan

  • Bu alanda ise Euro Truck Simulator 2 oyunun yüklü olduğu alanı seçin. (C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Euro Truck Simulator 2)
Oyunun Kurulu Olduğu Alan

  • İsteğe bağlı kış (winter) modunu kurabilirsiniz. Kurulumu yaparken WinterMod seçili olarak geliyor. Sunucular yoğun olduğu için indirmeniz zaman alabilir. Hızlı kurmak isterseniz, kurulumda seçmeyip manuel olarak kurabilirsiniz.Kutucuklara tik koyduktan sonra NEXT butonuna basıp devam edelim.
Kar Modu

  • "Create Start Menu Shortcut" ve "Register ETS2MP Protocol" seçeneklerini seçip kurulumu tamamlıyoruz.
  • Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra Steam programını açıp, masaüstüne eklenen "Play Euro Truck Simulator 2 Multiplayer" kısayoluna tıklayarak oyuna giriş yapıyoruz.

Önemli Not: Orjinal Euro Truck Simulator 2 Steam sürümü Multıplayer mod Kurulumudur.Lütfen Korsan oyunlarda şikayet edip yorum yazmayınız.Aksi taktirde yorumunuz yanıtlanmayacaktır.Anlayışınız için teşekkürler. Kurulumda hatalar alır yada yapmakta sıkıntı yaşarsanız yorum olarak yazabilirsiniz.


Eray Güzel

2010 yılı ve sonrasında video oyunları sayesinde bilgisayar ile haşır neşir olmamın yanı sıra araştırıp doğru bilgileri siz değerli dostlarıma blog sayfam aracılığı ile aktarmak ve bilgi paylaştıkça artar ilkesini benimsemiş biri olarak hayatımı sürdürmeye devam etmekteyim.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski