Farming Simulator 19 Para Hilesi Yapma Resimli Anlatım

 

Farming Simulator 19 Para Hilesi

   Bu konumuzda sizlere Farming Simultor 19 oyun içerisinde para hilesi yaparak nasıl para kazanacağınızı anlatmak istiyorum.

   Çoğu oyuncunun modlar ile yaptığı hileyi ufak bir profil düzenleme işlemi ile yapacağız.Aslında Cheat Engine isimli programda işimizi görüyor ancak o biraz daha uğraştırıyor.Aşağıda anlatacaklarım Farming Simulator'ün diğer serileri için geçerli değildir.Farming Simulator 15 ve Farming Simulator 17 için yapmak isterseniz "savegame1" adlı klasöre girip "careerSavegame" isimli dosyayı not defteri ile açarak anlattıklarımı uygulamanız yeterli.Eğer sıkıntı yaşarsanız hile yapma konusunda yorumlar kısmından bana ulaşabilirsiniz.Hadi başlayalım;

  • İlk olarak oyunu açın ve içerisinde bulunan toplam paranızı bir kenara not alın sonra oyundan komple çıkış yapın.Benim oynadığım profilde 118.670 dolar var şuan.Eğer oyun açıkken yaparsanız anlattıklarımı hile aktif olmayacaktır.Kesinlikle oyun kapalı olsun.
Toplam Paramız
  • Şimdi ise Belgelerim klasörüne girin oyunun save dosyasına gireceksiniz.Bunun için ise "Belgeler/My Games/Farming Simulator 19/savegame1" yolunu izleyebilirsiniz.Eğer başka profilleriniz de varsa oyun içinde hangi profile yapacaksanız hileyi o kayıtlı klasöre girin.
savegame1
  • savegame1 adlı klasöre girdikten sonra karşınıza gelen ekrandan farms adlı dosyayı bulun.
farms
  • farms adlı dosyayı not defteri ile açın.Açılan pencerede Ctrl + F tuşuna basarak arama kısmına money yazın ve Sonrakini Bul seçeneğine basın.
Ctrl + F
  • Karşınıza alttaki resimdeki gibi bir yazı gelecek işaretlediğim yerdeki sayılar oyundaki ana paramız dikkat ederseniz benim ilk param 118.670 dolardı.Böylelikle bulmuş olduk.
money
  • Ben gösterme amacı ile para birimimi 200.000 dolar olarak değiştireceğim.Sizde ne kadar eklemek isterseniz o kadar yazabilirsiniz.Burada ufak bir not düşüyorum resimde bulunan mavi seçtiğim yere yazın miktarı noktadan önce olan kısıma.Son olarak sol üst tarafta bulunan dosya yazan yere tıklayın ve kaydet deyin. 
Kaydet
  • Son işlem ise oyuna girip test etmek.Eğer her şeyi doğru şekilde yaptıysanız oyun içi paranız yükselmiş olacaktır.Herkese keyifli oyunlar dilerim.
Profil EkranıOyun İçi Paramız


Eğer isterseniz Farming Simulator 19 Türkçe Yapma konusuna da göz atabilirsiniz.

Eray Güzel

2010 yılı ve sonrasında video oyunları sayesinde bilgisayar ile haşır neşir olmamın yanı sıra araştırıp doğru bilgileri siz değerli dostlarıma blog sayfam aracılığı ile aktarmak ve bilgi paylaştıkça artar ilkesini benimsemiş biri olarak hayatımı sürdürmeye devam etmekteyim.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski