OBS Studio Ücretsiz Video Kayıt Programı İndir

OBS Studio İndir

  OBS Studio (Open Broadcaster Software) programı açık kaynaklı yazılım olarak kullanıcılara sunduğu avantajlar saymakla bitmez.

   Bunlardan bazıları oyun içi video kaydetme,masaüstü ekran görüntüsü alma,sosyal medya hesaplarınızda canlı yayın açma gibi bir çok hizmet sunmakta.Özellikle Twitch Facebook ve Youtube gibi platformlarda canlı yayın yapan yayıncıların sıklıkla kullandığı programlar arasında en üst sırada diyebiliriz.

   Üstelik Türkçe arayüz ile birlikte ücretsiz bir program.Kendinize göre bir kaç ayar yaptıktan sonra kullanımıda oldukça basit.

OBS Studio Ana Ekran
OBS Studio Masaüstü kayıt ekranı bu şekilde görünmektedir.

OBS Studio Yayın Ayarları
Yayın bölümünden hangi platformda yayın yapacaksanız (Twitch-Facebook-Youtube) hesabınızı ekleyebilirsiniz.

OBS Studio Video Kayıt Ayarları
Video bölümünden video çözünürlüğünü kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

OBS Studio Kısayol Tuşları
Kısayol tuşları bölümünden istediğiniz tuşları atayabilirsiniz.

 OBS Studio programını buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.Vermiş olduğum linkte işletim sisteminiz hangisi ise (Windows,MacOS veya Linux) ona göre seçerek kurucuyu indir yazan yere tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Eray Güzel

2010 yılı ve sonrasında video oyunları sayesinde bilgisayar ile haşır neşir olmamın yanı sıra araştırıp doğru bilgileri siz değerli dostlarıma blog sayfam aracılığı ile aktarmak ve bilgi paylaştıkça artar ilkesini benimsemiş biri olarak hayatımı sürdürmeye devam etmekteyim.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski