Error 522 Connection Timed Out Hatası ÇÖZÜMÜ

Error 522 Connection Timed Out

    Bu hatanın birden çok nedeni olabilir.Error522 connection timed out yani "Bağlantı CloudFlare'nın ağ ve web sunucusu arasındaki ilk bağlantı zaman aşımına uğradı." hatasının nasıl giderebileceğinizi bir kaç adımda anlatmak istiyorum.Ancak bu anlatacaklarım kesin sonuç verebilir yada veremiyebilir.Söylediğim gibi bu hata bir çok neden den dolayı karşımıza çıkmakta.


Aşağıda bulunan adımları denemenizi öneririm:


  • Adsl modemi kapatın.Fişini prizden çıkartın 10-15 saniye bekleyin ve açın.
  • DNS sunucunuzu değiştirin.
          (DNS adresi nasıl değiştirilir?Bilmiyorsanız DNS ADRESİ DEĞİŞTİRME yazımıza bakabilirsiniz.)

  • Bilgisayarınızda Malware virüs taraması yapın. Bazen virüsler bağlantı sorunlarına yol açabilirler.
  • Sorun yaşadığınız anda ADSL modeminizi kontrol edin, üzerinde ADSL ışığı yanıp sönüyor ise bağlantınız kopuyor demektir. Bu durumda Turk telekom veya superonline gibi servis sağlayıcınızı arayın ve durumu iletin.
  • Son olarak erişmek istediğiniz web sitesi o an çok yoğun olabilir. Bu durumda size cevap veremez. Sonradan tekrar denemenizde fayda var.

    Bu hata genellikle tarayıcınız da bir site çok geç cevap verdiğinde ortaya çıkar. Örneğin tarayıcı adresine www.facebook.com.tr yazıp enter tuşuna bastığınızda, facebook sunucularına sizin isteğinizi bildirir.Sunucu isteğinizi alır ve size sayfaları yollar. Ama bazen sunucunun size sayfaları göndermesi uzun sürebilir, başarısız olabilir. İşte bu durumda error522_connection_timed_out hatası verebilir.

Eray Güzel

2010 yılı ve sonrasında video oyunları sayesinde bilgisayar ile haşır neşir olmamın yanı sıra araştırıp doğru bilgileri siz değerli dostlarıma blog sayfam aracılığı ile aktarmak ve bilgi paylaştıkça artar ilkesini benimsemiş biri olarak hayatımı sürdürmeye devam etmekteyim.

3 Yorumlar

  1. alllah razı olsun artık oyunum açılıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Izzedincan36@gmail.comIzzedincan36@gmail.comIzzedincan36@gmail.comIzzedincan36@gmail.comIzzedincan36@gmail.comIzzedincan36@gmail.comIzzedincan36@gmail.com

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski