Farming Simulator 19 Türkçe Yapma (Resimli ve Videolu Anlatım)

Farming Simulator 19 Türkçe Yapma

   Giants Software'in biz oyuculara 19 kasım 2018 tarihinde sunmuş olduğu serinin şuan ki son oyunu olan Farming Simulator 19 çoğu oyuncu tarafından sevildi.Hatırı sayılı oyuncu sayısı olmasına rağmen milyonlarca kopya sattı.

Bildiğiniz üzere oyun Türkçe dil desteği ile çıktı.Oyunu orjinal olarak elde eden insanlar Türkçe dil desteği ile sorunsuz bir şekilde oynadı.Gel gelelim oyunu ücretsiz elde eden çoğu kişi oyunun ana ekranında ingilizce,rusça ve çince olarak arayüz karşıladı.Aslında basit bir yöntem ile oyunu Türkçe yapmak mümkün.Oyunda orjinal Türkçe dil desteği olduğu için yamaya bile gerek yok.

   Hadi gelin sizlere Türkçe dili oyuna nasıl aktif edeceksiniz onu anlatayım.

  • İlk olarak yapmanız gereken şey oyunun kurulu olduğu klasöre girmeniz [bunun için masaüstünde bulunan oyuna ait kısayola sağ tık yapıp dosya konumunu aç diyebilirsiniz] ardından x64 ve x86 adındaki klasörleri bulmanız.
x64/x86
  • x64/x86 adlı klasörün içine sırası ile girin ve anlatacağım işlemleri yapın.Klasör içinde steam_api adında bir yapılandırma dosyası göreceksiniz onu not defteri ile açın.Ancak birlikte aç seçeneği gelirse ekrana "dosyaları açmak için her zaman bu uygulamayı kullan" penceresindeki onay kutusunda bulunan tik işaretini kaldırmanızı öneriyorum aksi taktirde tüm yapılandırma dosyaları not defteri ile açılır bunu dikkate alın.
steam_api
  • steam_api adlı dosyayı açtığımızda ekrana gelen pencereden Language = english yazan kısmı bulun.Ufak bir not düşüyorum burada eğer sizde Language yazan yerin karşısında farklı bir dil yazıyorsa anlattıklarımın aynısını uygulamanız yeterli.
Language = english
  • Language = english yazan yerdeki english yazısını silin oraya turkish yazın.Ardından pencereyi kapatın ve kaydet'e basıp çıkın.
Language = turkish
  • Eğer anlattıklarımı harfiyen uyguladıysanız oyunu açın otomatik Türkçe dil ile başlayacaktır.Eğer Türkçe olmaz ise yanlış yapmışsınız demektir.Bu anlattıklarım Farming Simulator 15 ve Farming Simulator 17 içinde geçerlidir.Ben aşağıya yinede kendi anlatımım olan FS15 Türkçe yapma isimli videomu da ekleyeceğim oradan da bakarak yapabilirsiniz.

Eray Güzel

2010 yılı ve sonrasında video oyunları sayesinde bilgisayar ile haşır neşir olmamın yanı sıra araştırıp doğru bilgileri siz değerli dostlarıma blog sayfam aracılığı ile aktarmak ve bilgi paylaştıkça artar ilkesini benimsemiş biri olarak hayatımı sürdürmeye devam etmekteyim.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski