Epic Games İndirme İşlemini Kaldığı Yerden Devam Ettirme

 Epic Games uygulamasını ilk olarak ücretsiz vermiş olduğu Grand Theft Auto 5 (GTA 5) oyunu ile tanıma fırsatım oldu.Yıllarca Steam kullanan biri olarak biraz yadırgadım nedeni ise eksikleri olmasıydı.Bunlardan bazıları oyun sayfalarında yorum yapma özelliği olmaması,başarım kazanılmaması ve oyunlarda indirme duraklatma yaptığınız zaman uygulamayı kapattığınızda onca indirdiğiniz dosyanın silinmesi ve tekrar başlatıcıyı açtığınızda oyunu en baştan indirmesi.Sırf bu nedenlerden oyun indirmek ve kullanmak istemiyordum.

Ancak güncelleme gelmiş olacak ki artık saatlerce indirme yaptığınız bir oyunu duraklatıp bilgisayarı kapattığınızda yada epic games uygulamasından çıkış yaptığınızda ve tekrar giriş yaptığınızda indirmiş olduğunuz yerden tekrar başlıyor olması beni epic games kullanmaya bir adım daha yaklaştırdı.Bilmeyen arkadaşlar için kısaca anlatacağım.

İndirme İşlemine Kaldığı Yerden Devam Ettirme:

  • Aslında yöntem çok basit.İlk başlarda benimde kuşkularım olsa da deneyerek öğrendim bende.Sizlerinde içindeki kuşkuları gidermek için bu konuyu açma gereği duydum.Resimde işaretlemiş olduğum oyuna ait toplam boyut ve indirilen toplam boyuta dikkatli bakınız.
Toplam Boyut ve İndirilen Dosya
  • Şimdi ise indirmeyi duraklat tuşuna basın ve epic games uygulamasından çıkış yapın.Aşağıda bulunan ekran gelirse korkmanıza gerek yok çık tuşuna basın.
Epic Games Duraklat

Epic Games Çıkış
  • Epic Games uygulamasını tekrar başlatın.
  • Kütüphaneye gelerek indirmeyi duraklattığımız oyunun üzerine gelerek (devam et yazması gerekli) tıklayın.
İndirme İşlemine Devam Et

  • Son olarak İndirilenler kısmına geldiğimizde toplam dosya boyutunun azaldığını göreceksiniz.Bu demek oluyor ki indirme işlemi kaldığı yerden devam ediyor.Aşağıdaki resimde toplam boyut yazan kısmının azaldığını ve indirilen % de bölümünün yükseldiğini görmeniz mümkün.(İptal tuşuna basarsanız indirdiğiniz dosyalar silinir buna dikkat edin.)Umarım işinize yarar bir bilgi olmuştur.Herkese keyifli oyunlar...
İndirme İşlemi

Eray Güzel

2010 yılı ve sonrasında video oyunları sayesinde bilgisayar ile haşır neşir olmamın yanı sıra araştırıp doğru bilgileri siz değerli dostlarıma blog sayfam aracılığı ile aktarmak ve bilgi paylaştıkça artar ilkesini benimsemiş biri olarak hayatımı sürdürmeye devam etmekteyim.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski