STEAM Nedir?

STEAM Nedir?

     Steam,Valve şirketi tarafından 2003'te yayına başlamış dünyanın en büyük oyun platformu.12 Eylül 2003 tarihinden beri yayın hayatına devam eden Steam platformu; Windows, Linux ve OS X işletim sistemlerinde çalışıyor ve aynı zamanda mobil işletim sistemlerinde de uygulama olarak bulunuyor.


Dijital Oyun Platformu

     Steam, bilgisayar oyunlarını satın alabileceğiniz ve oynayabileceğiniz devasa bir oyuncu platformudur. Her an aktif olarak 5 milyondan fazla kullanıcı bulunan Steam'i kullananların sayısı her geçen gün daha da artmaktadır. Valve'in kendi geliştirdiği oyunların dışında popüler ya da bağımsız birçok oyun üreticisinin oyunları da Steam üzerinden satın alınabilir durumdayken aynı zamanda farklı yollardan aldığınız Steam uyumlu oyun anahtarlarını platformda aktif hale getirerek oyunlara erişilebiliyor.


     Elbette bunlarla da kalmıyor dijital oyun platformu steam onlıne oyun oynama ve oyunlarda kazandığınız kartlarıda takas veya direk olarak satış imkanıda sunuyor.Çoğu oyunda indirim ve ücretsiz oynama desteği de sunan Steam platformu oyuncuları mutlu etmeyi başarıyor.Sizde hala steam uygulamasını indirmediyseniz buradan indirip milyonlarca oyuncunun arasına katılabilirsiniz.


Eray Güzel

2010 yılı ve sonrasında video oyunları sayesinde bilgisayar ile haşır neşir olmamın yanı sıra araştırıp doğru bilgileri siz değerli dostlarıma blog sayfam aracılığı ile aktarmak ve bilgi paylaştıkça artar ilkesini benimsemiş biri olarak hayatımı sürdürmeye devam etmekteyim.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski