Youtube Video ve MP3 İndirme

Youtube Video ve MP3 İndirme

     Youtube milyonlarca kişinin video yüklediği,müzik dinlediği ve video izlediği bir platform.Peki bu siteden izlediğimiz videoyu yada dinlediğimiz müzikleri nasıl indireceğiz.Aslında çok kolay bir yöntemi var.Hiç bir programa gerek kalmadan direk onlıne olarak MP4,MP3 ve bir çok formatta dosya indireceğimiz bir site göstereceğim.Convert2mp3.net sitesi bu olakların hepsini bize sunmakta.Uzatmadan nasıl yapılacağını anlatayım.Öncelikle bu siteye girerek başlayalım.


Site arayüzü basit ve kullanışlı öncelikle indirmek istediğiniz Youtube video linkini kopyalayalım işaretlediğim alana yapıştıralım.

convert2mp3

Şimdi ise video formatını seçme işlemi MP3,MP4,OGG veya farklı formatta hangisini isterseniz onu seçin.

convert2mp3

Video formatınıda seçtikten sonra convert yazan butona tıklayalım ve videonun dönüştürülmesini bekleyelim.

convert2mp3

İsterseniz dosyaya isim verebilirsiniz continue butonuna basın.

convert2mp3

Son işlem ise Download butonuna basıp dosyamızı indirmek.

convert2mp3



Eray Güzel

2010 yılı ve sonrasında video oyunları sayesinde bilgisayar ile haşır neşir olmamın yanı sıra araştırıp doğru bilgileri siz değerli dostlarıma blog sayfam aracılığı ile aktarmak ve bilgi paylaştıkça artar ilkesini benimsemiş biri olarak hayatımı sürdürmeye devam etmekteyim.

1 Yorumlar

  1. Get youtube video URL from youtube mp3 converter youtube.com or youtube mobile app. Paste the Youtube video URL into the text box above. Select MP3 or MP4. Finally, click on “Download” button, Now the tool will process the URL and show the option to download the audio or video file into the local storage Youtube mp3 converter.

    https://youtubemp3-downlod.blogspot.com/

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski