İnstagram Profil Resmi Büyütme ve İndirme

 

İnstagram Profil Resmi Görme

   Kısaca özetlemek gerekirse; Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram'ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkânı tanımıştır.Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kurulan Instagram Nisan 2012 yılında Facebook tarafından 1 milyar dolara satın alındı.

   Gelelim konumuza.Bildiğiniz üzere İnstagram profil resimlerini uygulama üzerinden tıklayıp büyütemiyoruz.Profil resmini yüklenen orjinal boyutta görmek için sizlere önereceğim siteden bahsetmek isterim.Vereceğim linkte hangi profilin resmini büyütmek isterseniz kullanıcı adını yazmanız yeterli.Hem karşı tarafın profil resmini tam ekran göreceğiz hemde profil resmini indirme imkanımız olacak.Ayrıca profilin "gizli profil" yada "herkese açık" olmasıda önemsiz.Buyrun o halde anlatıma geçeyim. 

  • İlk yapmanız gereken İnstagram adresine girin ve kullanıcı ismini bir kenara not alın veya kopyalayın.
İnstagram Kullanıcı Adı

  • Sonra bu linkten verdiğim siteye girin arama yerine kullanıcı ya ait olan kullanıcı adını yazın ve arama tuşuna basın.

Profil Arama Ekranı

  • Karşınıza alt resimdeki gibi güvenlik sorusu gelecek ilgili resimleri işaretleyin ileri tuşuna basın.
Güvenlik Sorusu

  • Şimdi ise gelen profil ekranında Full Size yazan seçeneği seçin.Seçtikten sonra hemen alt kısımda profil resmi büyümüş olarak çıkacak.Profil resmini tam ekran olarak gördük eğer ki indirmek isterseniz adımları takip edin.
Full Size

  • Hemen alt kısımda profil resmi karşımıza geldi.Resmin altında bulunan download yazısına basın.
Profil Resmi İndirme

  • Download yani indir butonuna bastık.Size profil resmini tam ekran olarak gösterecek.Bilgisayarda sağ tık yapıp resmi farklı kaydet,mobilde ise resim üzerine basılı tutarak indir demeniz mümkün.
Farklı Kaydet

Unutmadan hatırlatmak isterim.Büyütmek ve İndirmek istediğiniz profil resminin boyutu ve kalitesi kullanıcının yüklediği resim ile aynıdır.Yani karşı taraf küçük ve kalitesiz bir resim eklediyse sizde onu görürsünüz.

Eray Güzel

2010 yılı ve sonrasında video oyunları sayesinde bilgisayar ile haşır neşir olmamın yanı sıra araştırıp doğru bilgileri siz değerli dostlarıma blog sayfam aracılığı ile aktarmak ve bilgi paylaştıkça artar ilkesini benimsemiş biri olarak hayatımı sürdürmeye devam etmekteyim.

3 Yorumlar

  1. Çok isime yaradı tesekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim.Ben teşekkür ederim.İşinize yaradıysa ne mutlu bana.

      Sil
  2. Cok isime yaradı teşekkür ederim

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski