Minecraft 1.12 AFK Balık Farmı Yapımı

Minecraft 1.12 AFK Balık Farmı Yapımı

 MİNECRAFT 1.12 AFK BALIK FARMI NASIL YAPILIR?

 Minecraft ilk çıktığı yıllardan beri popülerliğini bizlere sunduğu özgür dünyasına borçlu bence.Multiplayer'den tutun bir çok mod sayesinde her geçen gün oynama zevkimizi ikiye katlamakta.Ayrıca her yeni güncelleme sayesinde bir çok yeni özellik eklenmekte.Önümüzde ki güncelleme de ise mağaralar ve dağlar güncellemesi adı altında yeni güncelleme bizleri bekliyor.Sizlere ufak bilgide verdiğime göre gelelim AFK Balık farm'ı konusuna;

Öncelikle AFK dediğimiz kısaltmanın açılımını bilmeyen arkadaşlar için: "Away From Keyboard" kelimelerinin kısaltılmasıdır. Bu cümlenin Türkçe karşılığı da klavye başında değilim demektir.

 Oyuna herkes gibi ilk başladığımız sırada kaynaklar yönünden sıkıntı çekeriz.Özellikle büyülü kitap,demir ve altın gibi bir çok kaynağı hemen bulmamız imkansız.Ancak bazen oyunun ufak da olsa hata demiyorum ancak oyunun bazı yazılmış kodları sayesinde farmlar yapmak mümkün.Bu videom da Minecraft için 1.12 AFK Balık Farm'ı yapım videosunu sizlere sunuyorum.Tabi anlattığım farm haricinde sayısız farklı balık farmları da mevcut.Benim kullandığım,yapımı kolay ve basit farmlardan biriside bu farm.

 Özellikle hatırlatmak isterim videoda anlattığım farm yapımı 1.16 ve üzeri sürümlerde çalışacaktır ama sadece balık ve değeri olmayan eşyalar verecektir.Açıkcası yeni sürümlerde balık farmlarından büyülü kitap,büyülü olta vb. tarzı eşyalar çıkmayacaktır bilginiz olsun.

İyi seyirler...

Eray Güzel

2010 yılı ve sonrasında video oyunları sayesinde bilgisayar ile haşır neşir olmamın yanı sıra araştırıp doğru bilgileri siz değerli dostlarıma blog sayfam aracılığı ile aktarmak ve bilgi paylaştıkça artar ilkesini benimsemiş biri olarak hayatımı sürdürmeye devam etmekteyim.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski